Kartoffelfad med pisket peberrodscreme

Bedømmelse

(5 vurderinger)

60+ min

Den luftige flødepeberrod der smelter ned over grøntsagerne giver det hele et stærkt pust.

Ingredienser

Antal portioner

Pisket peberrodscreme

Pynt

  • klippet karse

Hertil

  • 200 g roastbeef

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend kartofler, grøntsager, figner, fløde og salt sammen i en bradepande (ca. 22 x 30 cm). Bag retten midt i ovnen - vend rundt i blandingen et par gange under bagningen.

Peberrodscreme

Vend imens alle ingredienserne sammen og pisk dem til en luftig creme. Stil peberrodscremen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til - den skal være stærk!

Ved serveringen

Hæld grøntsagerne i et stort varmt fad og pynt med karse. Server peberrodscremen i en skål ved siden af - så man selv kan fordele den over de varme grøntsager.

Bagetid

Ca. 45 min. ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9160 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 40,5 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 30 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: