Kartoffelfad med pisket peberrodscreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

60+ min

Den luftige flødepeberrod der smelter ned over grøntsagerne giver det hele et stærkt pust.

Ingredienser

Antal portioner

Pisket peberrodscreme

Pynt

  • klippet karse

Hertil

  • 200 g roastbeef

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend kartofler, grøntsager, figner, fløde og salt sammen i en bradepande (ca. 22 x 30 cm). Bag retten midt i ovnen - vend rundt i blandingen et par gange under bagningen.

Peberrodscreme

Vend imens alle ingredienserne sammen og pisk dem til en luftig creme. Stil peberrodscremen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til - den skal være stærk!

Ved serveringen

Hæld grøntsagerne i et stort varmt fad og pynt med karse. Server peberrodscremen i en skål ved siden af - så man selv kan fordele den over de varme grøntsager.

Bagetid

Ca. 45 min. ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9160 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 40,5 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: