Pizza med radiserelish

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

1 timer

Lækker frokostpizza som smager dejligt og ser flot ud med de farverige radiser og agurker.

Ingredienser

Antal portioner

Radiserelish

  • ¾ dl eddike, fx hvidvinseddike
  • 2 spsk sukker
  • ½ tsk groft salt
  • 150 g grofthakkede radiser
  • ½ agurk i små tern (ca. 150 g)
  • ½ dl fintklippede purløg

Pynt

  • sorte løgfrø (nigella)

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring eddike, sukker og salt i kog. Kog til sukker og salt er opløst og lad lagen køle let af. Vend radiser og agurk sammen med purløg og den lune lage. Stil radiserelishen tildækket i køleskabet til den er helt koldt.

Prik imens pizzabunden med en gaffel og bag den midt i ovnen. Lad den køle let af på en bagerist. Smør pizzabunden med flødeost. Hæld radiserelish i en sigte, lad den dryppe af og fordel den på pizzabunden. Drys med sorte løgfrø og server.

Bagetid

Ca. 13 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5060 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,8 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 33 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: