Pizza med radiserelish

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

1 timer

Lækker frokostpizza som smager dejligt og ser flot ud med de farverige radiser og agurker.

Ingredienser

Antal portioner

Radiserelish

  • ¾ dl eddike, fx hvidvinseddike
  • 2 spsk sukker
  • ½ tsk groft salt
  • 150 g grofthakkede radiser
  • ½ agurker i små tern (ca. 150 g)
  • ½ dl fintklippede purløg

Pynt

  • sorte løgfrø (nigella)

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring eddike, sukker og salt i kog. Kog til sukker og salt er opløst og lad lagen køle let af. Vend radiser og agurk sammen med purløg og den lune lage. Stil radiserelishen tildækket i køleskabet til den er helt koldt.

Prik imens pizzabunden med en gaffel og bag den midt i ovnen. Lad den køle let af på en bagerist. Smør pizzabunden med flødeost. Hæld radiserelish i en sigte, lad den dryppe af og fordel den på pizzabunden. Drys med sorte løgfrø og server.

Bagetid

Ca. 13 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5060 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,8 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 33 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: