Pizza med radiserelish

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

1 timer

Lækker frokostpizza som smager dejligt og ser flot ud med de farverige radiser og agurker.

Ingredienser

Antal portioner

Radiserelish

  • ¾ dl eddike, fx hvidvinseddike
  • 2 spsk sukker
  • ½ tsk groft salt
  • 150 g grofthakkede radiser
  • ½ agurk i små tern (ca. 150 g)
  • ½ dl fintklippede purløg

Pynt

  • sorte løgfrø (nigella)

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring eddike, sukker og salt i kog. Kog til sukker og salt er opløst og lad lagen køle let af. Vend radiser og agurk sammen med purløg og den lune lage. Stil radiserelishen tildækket i køleskabet til den er helt koldt.

Prik imens pizzabunden med en gaffel og bag den midt i ovnen. Lad den køle let af på en bagerist. Smør pizzabunden med flødeost. Hæld radiserelish i en sigte, lad den dryppe af og fordel den på pizzabunden. Drys med sorte løgfrø og server.

Bagetid

Ca. 13 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5060 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,8 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 33 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: