
Pizza med svampe og pinjekerner
45 min
En skøn pizza med kantareller. Den kan også kan laves med almindelige champignoner - hvis du ikke lige har været på svampejagt.
Ingredienser
- 25 g smør
- 450 g svampe i skiver, fx kantareller, karl johan eller champignoner
- 4 rødløg i ringe (ca. 200 g)
- 2 store kuste fed hvidløg
- ¾ tsk groft salt
- friskkværnet peber
- 1 pizzadej - færdig
-
175 g Karolines Køkken® Mozzarella Tern
- 25 g pinjekerner
Tilbehør
- 150 g grøn salat
Sådan gør du
Sådan gør du
Sæt en bageplade til opvarmning i ovnen. Lad smørret blive gyldentet i en pande. Steg svampene i ca. 5 min. Tilsæt løg, hvidløg, salt og peber og steg i yderligere ca. 1 min. Smag til. Læg pizzabunden på et stykke bagepapir og træk det over på den varme bageplade. Kom halvdelen af osten på bunden og fordel svampe, løg, pinjekerner og resten af osten. Bag pizzaen midt i ovnen.
Bagetid
Ca. 15 min. ved 225° - traditionel ovn.
Næringsindhold, pr.
- Energiindhold for hele retten: 9420 kJ
- Energifordeling:
- Fiber: 35,4 g
- Protein: 18 %
- Kulhydrat: 43 %
- Fedt: 39 %