Pizza med svampe og pinjekerner

Pizza med svampe og pinjekerner

45 min
En skøn pizza med kantareller. Den kan også kan laves med almindelige champignoner - hvis du ikke lige har været på svampejagt.

Sådan gør du

Bagetid:

Ca. 15 min. ved 225° - traditionel ovn.

  • Sæt en bageplade til opvarmning i ovnen. Lad smørret blive gyldentet i en pande. Steg svampene i ca. 5 min. Tilsæt løg, hvidløg, salt og peber og steg i yderligere ca. 1 min. Smag til. Læg pizzabunden på et stykke bagepapir og træk det over på den varme bageplade. Kom halvdelen af osten på bunden og fordel svampe, løg, pinjekerner og resten af osten. Bag pizzaen midt i ovnen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8619 kJ / 2060 kcal

Næringsindhold pr. 100g

590 kJ / 141 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 19,9 % 6,9 g
Kulhydrat: 44,4 % 15,4 g
Fedt: 35,7 % 5,7 g

Ingredienser

Smør
25 g
Svampe i skiver, fx kantareller, karl johan eller champignoner
450 g
Rødløg i ringe (ca. 200 g)
4
Store kuste fed hvidløg
2
Groft salt
¾ tsk
Friskkværnet peber
Firkantet pizzadej (ca. 400 g)
1
Revet mozzarellaost
200 g
Pinjekerner
25 g
Tilbehør
Grøn salat
150 g