En skøn pizza med kantareller. Den kan også kan laves med almindelige champignoner - hvis du ikke lige har været på svampejagt.
Sådan gør du
Bagetid:
Ca. 15 min. ved 225° - traditionel ovn.
Sæt en bageplade til opvarmning i ovnen. Lad smørret blive gyldentet i en pande. Steg svampene i ca. 5 min. Tilsæt løg, hvidløg, salt og peber og steg i yderligere ca. 1 min. Smag til. Læg pizzabunden på et stykke bagepapir og træk det over på den varme bageplade. Kom halvdelen af osten på bunden og fordel svampe, løg, pinjekerner og resten af osten. Bag pizzaen midt i ovnen.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8619 kJ / 2060 kcal
Næringsindhold pr. 100g
590 kJ / 141 kcal
Energifordeling
Energifordeling
Næringsindhold pr. 100g
Fiber:
-
1,6 g
Protein:
19,9 %
6,9 g
Kulhydrat:
44,4 %
15,4 g
Fedt:
35,7 %
5,7 g
Ingredienser
Smør
25 g
Svampe i skiver, fx kantareller, karl johan eller champignoner