Pizza med svampe og pinjekerner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

En skøn pizza med kantareller. Den kan også kan laves med almindelige champignoner - hvis du ikke lige har været på svampejagt.

Ingredienser

Antal portioner
  • 25 g smør
  • 450 g svampe i skiver, fx kantareller, karl johan eller champignoner
  • 4 rødløg i ringe (ca. 200 g)
  • 2 store kuste fed hvidløg
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 pizzadej - færdig
  • 175 g Karolines Køkken® Mozzarella Tern Mozzarella i tern
  • 25 g pinjekerner

Tilbehør

  • 150 g grøn salat

Sådan gør du

Sådan gør du

Sæt en bageplade til opvarmning i ovnen. Lad smørret blive gyldentet i en pande. Steg svampene i ca. 5 min. Tilsæt løg, hvidløg, salt og peber og steg i yderligere ca. 1 min. Smag til. Læg pizzabunden på et stykke bagepapir og træk det over på den varme bageplade. Kom halvdelen af osten på bunden og fordel svampe, løg, pinjekerner og resten af osten. Bag pizzaen midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9420 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 35,4 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 39 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: