Pizza med pepperoni, kødboller og bøf

Pizza med pepperoni, kødboller og bøf

45 min
Skal der være fest, så lad der være fest. Her får du pizzaen, hvor der ikke er sparet på kødet. Pizzaen for en rigtig meatlover.
https://www.arla.dk/opskrifter/pizza-med-peperoni-kodboller-og-bof/

Sådan gør du

Bagetid:

Ca. 8 min. ved 250° - traditionel ovn.

Pizza
  • Sæt en bageplade til opvarmning i ovnen.
  • Rør det hakkede kød sejt med salt og form det til ca. 20 små kødboller.
  • Rul dejen ud til en rund pizzabund (ca. 35 cm i diameter), læg den på et stykke bagepapir og kom tomatsauce på.
  • Fordel kødboller, løg, pepperoni, de 2 slags ost og oregano på pizzaen.
  • Træk bagepapiret over på den varme bageplade og bag pizzaen midt i ovnen.
Bøf
  • Lad olien blive varm i en pande.
  • Steg bøffen ca. 5 min. på hver side, drys med salt og skær den i tynde skiver. Fordel bøffen på pizzaen og server straks.
Energiindhold for hele retten:

13191 kJ / 3153 kcal

Næringsindhold pr. 100g

876 kJ / 209 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1 g
Protein: 24,3 % 12,5 g
Kulhydrat: 37,4 % 19,3 g
Fedt: 38,3 % 9,1 g
Mere inspiration

Lav din egen nemme tomatsovs.

Nem tomatsovs
15 min
Nem tomatsovs
(10)

Ingredienser

Pizza
150 g Hakket oksekød (ca. 12% fedt)
½ tsk Groft salt
1 Pizzadej (ca. 300 g)
1 dl Tomatsauce
1 Rødløg i halve skiver (ca. 75 g)
15 skiver Pepperoni
100 g Skæreost, revet
75 g Blåskimmelost i små stykker
1 spsk Tørret oregano
Bøf
1 tsk Olie
1 Oksebøf, fx nyretap (ca. 250g)
½ tsk Groft salt
Indkluderet i opskriften
Pizzadej
60+ min
Pizzadej
(529)