Pizza med pepperoni, kødboller og bøf

Pizza med pepperoni, kødboller og bøf

45 min
Skal der være fest, så lad der være fest. Her får du pizzaen, hvor der ikke er sparet på kødet. Pizzaen for en rigtig meatlover.

Sådan gør du

Pizza
  • Sæt en bageplade til opvarmning i ovnen.
  • Rør det hakkede kød sejt med salt og form det til ca. 20 små kødboller.
  • Rul dejen ud til en rund pizzabund (ca. 35 cm i diameter), læg den på et stykke bagepapir og kom tomatsauce på.
  • Fordel kødboller, løg, pepperoni, de 2 slags ost og oregano på pizzaen.
  • Træk bagepapiret over på den varme bageplade og bag pizzaen midt i ovnen.
Bøf
  • Lad olien blive varm i en pande.
  • Steg bøffen ca. 5 min. på hver side, drys med salt og skær den i tynde skiver. Fordel bøffen på pizzaen og server straks.
Bagetid
  • Ca. 8 min. ved 250° - traditionel ovn.
Mere inspiration

Lav din egen nemme tomatsovs.

Nem tomatsovs
15 min
Nem tomatsovs
(6)
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

14639 kJ / 3499 kcal

Næringsindhold pr. 100g

971 kJ / 232 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,5 g
Protein: 21,9 % 12,5 g
Kulhydrat: 38,9 % 22,2 g
Fedt: 39,2 % 10,3 g

Ingredienser

Pizza
Hakket oksekød (ca. 12% fedt)
150 g
Groft salt
½ tsk
Pizzadej (ca. 300 g)
1
Tomatsauce
1 dl
Rødløg i halve skiver (ca. 75 g)
1
Pepperoni
15 skiver
Revet ost, fx Riberhus® Stolthed Gouda 48+
100 g
75 g
Tørret oregano
1 spsk
Bøf
Olie
1 tsk
Oksebøf, fx nyretap (ca. 250g)
1
Groft salt
½ tsk
Indkluderet i opskriften
Pizzadej
60+ min
Pizzadej
(469)