Grøntsager i saltsød ingefærmarinade

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Marinerede grøntsager er lækkert tilbehør til god ost. Serveres med knækbrød.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 dl japansk sojasauce
  • 125 g sukker (ca. 1½ dl)
  • 2 tsk fintrevet frisk ingefær
  • 2 porrer i små tern
  • 2 gulerødder i små tern

Tilbehør

  • 100 g knækbrød, fx sesam

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring sojasauce, sukker og ingfær i kog i en lille gryde. Kog marinaden ved jævn varme og uden låg i ca. 10 min. Tag gryden af varmen og tilsæt porrerne. Lad marinaden køle af og vend gulerødderne i. Smag til.

Kom de marinerede grøntsager i en skål og server dem sammen med ost og knækbrød.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7470 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,7 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 35 %

Print

Kilde:

Vin match

Viognier Nordrhône, Argentina, USA, Condrieu (Frankrig)

Tør hvidvin på viognier-druen, fx fra Argentina, Nordrhône(Frankrig) eller USA Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til ingefær

Andre gode forslag