Grøntsager i saltsød ingefærmarinade

Bedømmelse

(2 vurderinger)

30 min

Marinerede grøntsager er lækkert tilbehør til god ost. Serveres med knækbrød.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 dl japansk sojasauce
  • 125 g sukker (ca. 1½ dl)
  • 2 tsk fintrevet frisk ingefær
  • 2 porrer i små tern
  • 2 gulerødder i små tern
  • 150 g Høng® Brie 24%

Tilbehør

  • 100 g knækbrød, fx sesam

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring sojasauce, sukker og ingfær i kog i en lille gryde. Kog marinaden ved jævn varme og uden låg i ca. 10 min. Tag gryden af varmen og tilsæt porrerne. Lad marinaden køle af og vend gulerødderne i. Smag til.

Kom de marinerede grøntsager i en skål og server dem sammen med ost og knækbrød.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7470 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,7 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 35 %

Print

Kilde:

Vin match

Viognier Nordrhône, Argentina, USA, Condrieu (Frankrig)

Tør hvidvin på viognier-druen, fx fra Argentina, Nordrhône(Frankrig) eller USA Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til ingefær