Grøntsager i saltsød ingefærmarinade

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Marinerede grøntsager er lækkert tilbehør til god ost. Serveres med knækbrød.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 dl japansk sojasauce
  • 125 g sukker (ca. 1½ dl)
  • 2 tsk fintrevet frisk ingefær
  • 2 porrer i små tern
  • 2 gulerødder i små tern
  • 150 g Høng® Brie 24%

Tilbehør

  • 100 g knækbrød, fx sesam

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring sojasauce, sukker og ingfær i kog i en lille gryde. Kog marinaden ved jævn varme og uden låg i ca. 10 min. Tag gryden af varmen og tilsæt porrerne. Lad marinaden køle af og vend gulerødderne i. Smag til.

Kom de marinerede grøntsager i en skål og server dem sammen med ost og knækbrød.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7470 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,7 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 35 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Viognier Nordrhône, Argentina, USA, Condrieu (Frankrig)

Tør hvidvin på viognier-druen, fx fra Argentina, Nordrhône(Frankrig) eller USA Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til ingefær