Grøntsager i saltsød ingefærmarinade

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Marinerede grøntsager er lækkert tilbehør til god ost. Serveres med knækbrød.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 dl japansk sojasauce
  • 125 g sukker (ca. 1½ dl)
  • 2 tsk fintrevet frisk ingefær
  • 2 porrer i små tern
  • 2 gulerødder i små tern
  • 150 g Høng® Brie 24%

Tilbehør

  • 100 g knækbrød, fx sesam

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring sojasauce, sukker og ingfær i kog i en lille gryde. Kog marinaden ved jævn varme og uden låg i ca. 10 min. Tag gryden af varmen og tilsæt porrerne. Lad marinaden køle af og vend gulerødderne i. Smag til.

Kom de marinerede grøntsager i en skål og server dem sammen med ost og knækbrød.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7470 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,7 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 35 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde:

Vin match

Viognier Nordrhône, Argentina, USA, Condrieu (Frankrig)

Tør hvidvin på viognier-druen, fx fra Argentina, Nordrhône(Frankrig) eller USA Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til ingefær