Græskarsuppe med æble og marineret kylling

Græskarsuppe med æble og marineret kylling

30 min Hovedret

Her er vores færdige græskarsuppe serveret med broccoli, glaskål, æble og lynmarineret stegt kylling. Du kan sagtens bruge andre grøntsager, så tøm bare køleskabet for rester, når du skal bruge fyld til en suppe.

Mere inspiration

Foretrækker du at lave græskarsuppen selv, finder du en opskrift her.

Velbekomme!
Tips

Du kan skifte glaskålen ud med tern af squash eller knoldselleri. Der er meget fyld i suppen. Vil du have den lidt mere suppeagtig og flydende, kan du komme 1-2 dl vand eller bouillon i.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8591 kJ / 2053 kcal

Næringsindhold pr. 100g

342 kJ / 82 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 26,2 % 5,3 g
Kulhydrat: 45,8 % 9,2 g
Fedt: 28 % 2,6 g

Ingredienser