

Græskarsuppe med æble og marineret kylling
30 min
Lynmarineret kylling med chili, citron og persille er med til at spice den varme græskarsuppe op. Nem og hurtig aftensmad til hele familien.
Ingredienser
Antal portioner
Marineret kylling
- 400 g renset kyllingefilet
- 1 spsk finthakket rød chilipeber
- 1 dl hakket kruspersille
- 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
- 3 spsk friskpresset citronsaft
- ¾ tsk groft salt
- 15 g smør
-
1 liter Karolines Køkken® Cremet Græskarsuppe
- 250 g broccoli i små buketter
- 250 g glaskål i tern
- 2 røde æbler i tern (ca. 250 g)
- ½ tsk groft salt
Ristet brød med salt
- 250 g landbrød i skiver
- 2 tsk olivenolie
- ¾ tsk let knust flagesalt
Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000
Sådan gør du
Sådan gør du
Marineret kylling
Skær kyllingekødet i ca. 1 cm brede strimler. Kom dem i en frysepose sammen med chili, persille, citronskal, -saft og salt. Massér kødet godt med krydderierne. Lad smørret blive gyldent i en pande. Steg kødet ved kraftig varme - vend når væden er ved at fordampe. Steg kyllingekødet ca. 3 min. i alt.
Bring imens suppen i kog i en tykbundet gryde - rør af og til. Tilsæt broccoli og kog i ca. 1 min. Vend glaskål, æbler og salt i og varm suppen igennem.
Ristet brød med salt
Rist imens brødet på en brødrister. Pensl med olie og drys med salt.
Server den varme suppe med det stegte, marinerede kyllingekød på toppen - og med ristet brød.
Tips
Du kan skifte glaskålen ud med tern af squash eller knoldselleri. Der er meget fyld i suppen. Vil du have den lidt mere suppeagtig og flydende, kan du komme 1-2 dl vand eller bouillon i.
Næringsindhold
- Energiindhold for hele retten: 8970 kJ
- Energifordeling:
- Fiber: 33,8 g
- Protein: 26 %
- Kulhydrat: 44 %
- Fedt: 30 %
Tips
Du kan skifte glaskålen ud med tern af squash eller knoldselleri. Der er meget fyld i suppen. Vil du have den lidt mere suppeagtig og flydende, kan du komme 1-2 dl vand eller bouillon i.