Græskarsuppe med æble og marineret kylling

30 min Hovedret

Her er vores færdige græskarsuppe serveret med broccoli, glaskål, æble og lynmarineret stegt kylling. Du kan sagtens bruge andre grøntsager, så tøm bare køleskabet for rester, når du skal bruge fyld til en suppe.

Græskarsuppe med æble og marineret kylling
Mere inspiration

Foretrækker du at lave græskarsuppen selv, finder du en opskrift her.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8591 kJ / 2053 kcal

Energifordeling:
Fiber: 27,3 g
Protein: 26,2 %
Kulhydrat: 45,8 %
Fedt: 28 %
Tips

Du kan skifte glaskålen ud med tern af squash eller knoldselleri. Der er meget fyld i suppen. Vil du have den lidt mere suppeagtig og flydende, kan du komme 1-2 dl vand eller bouillon i.

Ingredienser