Vegetarretter

Vegetar Inspiration til mad uden kød

Hemmeligheden bag de bedste vegetarretter er, at de er er sprængfulde af velsmag og holder dig mæt i lang tid. Oste som halloumi og paneer tilfører netop velsmag og fylde i retter uden kød. Vi kalder dem måltidsoste. Råvarer som æg, linser, svampe og bønner er fulde af protein og medvirker derfor til at holde dig mæt.

Få inspiration til mad uden kød, hvad enten du er fuldtidsvegetar eller holder dig til en ugentlig kødfri dag. Til aftensmad kan du fx nemt servere dine yndlingsretter i en kødfri udgave, så det bliver genkendelige og lækre vegetarretter som halloumiburger, vegetarisk boller i karry, vegetartærte eller paneerfrikadeller, som også ungerne vil elske. Gå på opdagelse i vores opskrifter på varme vegetarretter, som glæder den vante vegetar såvel som den, der sætter mæthed og velsmag over princippet om, at lækker mad ikke kan laves uden kød. 

Vi anbefaler

Aktuelle opskrifter

FEDTFATTIGE VEGETARRETTER

Smag de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode smag og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Find inspiration