Mandelscones
45 min

Mandelscones

Lækre mandelscones. Gode at servere på lange weekendmorgener.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Mandelscones

Lækre mandelscones. Gode at servere på lange weekendmorgener.

Opskriften gælder for 12 personer

  • 275 g hvedemel (ca. 5 dl)
  • 2 tsk bagepulver
  • ½ tsk groft salt
  • 1 tsk sukker
  • 100 g smør
  • 3 dl Arla A38® naturel 0,5%
  • 100 g smuttede, hakkede mandler

Fremgangsmåde:

Bland mel, bagepulver, salt og sukker i en skål (eller på køkkenbordet). Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melblandingen sammen med det syrnede produkt og de hakkede mandler. Ælt det godt sammen til en dej. Fordel dejen i 12 store papirmuffinsforme (a ca. 1½ dl). Stil dem på en plade med bagepapir og bag dem midt i ovnen.

Tip

Mandelscones smager godt sammen med linsesuppe - se link.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 225°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,4 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 47 %
Print