Mandelscones

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Lækre mandelscones. Gode at servere på lange weekendmorgener.

Ingredienser

Opskriften gælder for 12 personer

  • 275 g hvedemel (ca. 5 dl)
  • 2 tsk bagepulver
  • ½ tsk groft salt
  • 1 tsk sukker
  • 100 g smør
  • 3 dl Arla A38® naturel 0,5% Naturel 0,5%
  • 100 g smuttede, hakkede mandler

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland mel, bagepulver, salt og sukker i en skål (eller på køkkenbordet). Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melblandingen sammen med det syrnede produkt og de hakkede mandler. Ælt det godt sammen til en dej. Fordel dejen i 12 store papirmuffinsforme (a ca. 1½ dl). Stil dem på en plade med bagepapir og bag dem midt i ovnen.

Tip

Mandelscones smager godt sammen med linsesuppe - se link.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 225°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,4 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 47 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: