Mandelscones

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Lækre mandelscones. Gode at servere på lange weekendmorgener.

Ingredienser

Opskriften gælder for 12 personer

  • 275 g hvedemel (ca. 5 dl)
  • 2 tsk bagepulver
  • ½ tsk groft salt
  • 1 tsk sukker
  • 100 g smør
  • 3 dl Arla A38® naturel 0,5% Naturel 0,5%
  • 100 g smuttede, hakkede mandler

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland mel, bagepulver, salt og sukker i en skål (eller på køkkenbordet). Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melblandingen sammen med det syrnede produkt og de hakkede mandler. Ælt det godt sammen til en dej. Fordel dejen i 12 store papirmuffinsforme (a ca. 1½ dl). Stil dem på en plade med bagepapir og bag dem midt i ovnen.

Tip

Mandelscones smager godt sammen med linsesuppe - se link.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,4 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 47 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: