Is med appelsinkaramelsauce
30 min

Is med appelsinkaramelsauce

Vanilleis og karamel er en klassiker! Her er den twisted med smag af appelsin.
Bedømmelse (5 vurderinger)

Min bedømmelse:

Is med appelsinkaramelsauce

Vanilleis og karamel er en klassiker! Her er den twisted med smag af appelsin.

Antal portioner

Appelsinkaramelsauce

Til servering

  • 1 liter god vaniljeflødeis (ca. 500 g)
  • friske hindbær (ca. 200 g)

Fremgangsmåde:

Pisk fløde, juice, sukker og sirup sammen i en gryde. Lad saucen koge uden låg, til den tykner i 15-18 min. Server saucen varm til vaniljeis og hindbær.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 12530 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,4 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 56 %
Print