Is med appelsinkaramelsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

30 min

Vanilleis og karamel er en klassiker! Her er den twisted med smag af appelsin.

Ingredienser

Antal portioner

Appelsinkaramelsauce

Til servering

  • 1 liter god vaniljeflødeis (ca. 500 g)
  • friske hindbær (ca. 200 g)

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk fløde, juice, sukker og sirup sammen i en gryde. Lad saucen koge uden låg, til den tykner i 15-18 min. Server saucen varm til vaniljeis og hindbær.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12530 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,4 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 56 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: