Is med appelsinkaramelsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

30 min

Vanilleis og karamel er en klassiker! Her er den twisted med smag af appelsin.

Ingredienser

Antal portioner

Appelsinkaramelsauce

Til servering

  • 1 liter god vaniljeflødeis (ca. 500 g)
  • friske hindbær (ca. 200 g)

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk fløde, juice, sukker og sirup sammen i en gryde. Lad saucen koge uden låg, til den tykner i 15-18 min. Server saucen varm til vaniljeis og hindbær.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12530 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,4 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 56 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: