Is med appelsinkaramelsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

Vanilleis og karamel er en klassiker! Her er den twisted med smag af appelsin.

Ingredienser

Antal portioner

Appelsinkaramelsauce

Til servering

  • 1 liter god vaniljeflødeis (ca. 500 g)
  • friske hindbær (ca. 200 g)

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk fløde, juice, sukker og sirup sammen i en gryde. Lad saucen koge uden låg, til den tykner i 15-18 min. Server saucen varm til vaniljeis og hindbær.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12530 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,4 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 56 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: