Chokoladetoppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(23 vurderinger)

60+ min

Lækre små kager med chokolade.

Ingredienser

2 kager pr. person

Opskriften gælder for 25 personer

  • 150 g smør
  • 125 g sukker (ca. 1½ dl)
  • 25 g brun farin
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 æg
  • 200 g hvedemel (ca. 3½ dl)
  • ½ tsk natron
  • 50 g grofthakkede hasselnøddekerner
  • 75 g grofthakket mørk chokolade (ca. 55% kakao)

Sådan gør du

Sådan gør du

Smørret blødgøres og røres sammen med sukker, farin, vaniljesukker og æg. Mel og natron sigtes i, derefter blandes nødder og chokolade i. Dejen æltes sammen og sættes på plade, med god afstand, i små toppe med 2 teskeer. Chokoladetoppene bages øverst i ovnen.

Bagetid

Ca. 8 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 13700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,5 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 50 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: