Chokoladetoppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(23 vurderinger)

60+ min

Lækre små kager med chokolade.

Ingredienser

2 kager pr. person

Opskriften gælder for 25 personer

  • 150 g smør
  • 125 g sukker (ca. 1½ dl)
  • 25 g brun farin
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 æg
  • 200 g hvedemel (ca. 3½ dl)
  • ½ tsk natron
  • 50 g grofthakkede hasselnøddekerner
  • 75 g grofthakket mørk chokolade (ca. 55% kakao)

Sådan gør du

Sådan gør du

Smørret blødgøres og røres sammen med sukker, farin, vaniljesukker og æg. Mel og natron sigtes i, derefter blandes nødder og chokolade i. Dejen æltes sammen og sættes på plade, med god afstand, i små toppe med 2 teskeer. Chokoladetoppene bages øverst i ovnen.

Bagetid

Ca. 8 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 13700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,5 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 50 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: