Italienske flødekys
60+ min

Italienske flødekys

Skønne bidder, der smelter på tungen og smager herligt kraftigt af chokolade.
Fryseegnet
Bedømmelse (4 vurderinger)

Min bedømmelse:

Italienske flødekys

Skønne bidder, der smelter på tungen og smager herligt kraftigt af chokolade.

25 stk. pr portion

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Varm piskefløde og smør i en gryde. Del chokoladen i mindre stykker og kom dem i blandingen. Lad chokoladen smelte og tilsæt likøren. Stil blandingen i køleskabet og lad den køle i mindst 1 time. Kom blandingen i en sprøjtepose og sprøjt ca. 25 kys ud på et stykke bagepapir på en bageplade. Frys de italienske flødekys i ca. 1 time inden servering.

Tip

Skal serveres direkte fra fryseren.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6240 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,3 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 28 %
  • Fedt: 68 %
  • Alkohol: 1 %
Print

Vin match

Tinta baroca, touriga nacional Douro, Portugal

Intens sød vin,som fx en tawny port vin smage skønt sammen med disse chokoladekys Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til chokolade