Italienske flødekys

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

60+ min

Skønne bidder, der smelter på tungen og smager herligt kraftigt af chokolade.

Ingredienser

25 stk. pr portion

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Varm piskefløde og smør i en gryde. Del chokoladen i mindre stykker og kom dem i blandingen. Lad chokoladen smelte og tilsæt likøren. Stil blandingen i køleskabet og lad den køle i mindst 1 time. Kom blandingen i en sprøjtepose og sprøjt ca. 25 kys ud på et stykke bagepapir på en bageplade. Frys de italienske flødekys i ca. 1 time inden servering.

Tip

Skal serveres direkte fra fryseren.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6240 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,3 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 28 %
  • Fedt: 68 %
  • Alkohol: 1 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde:

Vin match

Tinta baroca, touriga nacional Douro, Portugal

Intens sød vin,som fx en tawny port vin smage skønt sammen med disse chokoladekys Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til chokolade