Italienske flødekys

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

60+ min

Skønne bidder, der smelter på tungen og smager herligt kraftigt af chokolade.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

25 stk. pr portion

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Varm piskefløde og smør i en gryde. Del chokoladen i mindre stykker og kom dem i blandingen. Lad chokoladen smelte og tilsæt likøren. Stil blandingen i køleskabet og lad den køle i mindst 1 time. Kom blandingen i en sprøjtepose og sprøjt ca. 25 kys ud på et stykke bagepapir på en bageplade. Frys de italienske flødekys i ca. 1 time inden servering.

Tip

Skal serveres direkte fra fryseren.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6240 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,3 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 28 %
  • Fedt: 68 %
  • Alkohol: 1 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Tinta baroca, touriga nacional Douro, Portugal

Intens sød vin,som fx en tawny port vin smage skønt sammen med disse chokoladekys Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til chokolade

Andre gode forslag