Italienske flødekys

Bedømmelse

(6 vurderinger)

60+ min

Skønne bidder, der smelter på tungen og smager herligt kraftigt af chokolade.

Ingredienser

25 stk. pr portion

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Varm piskefløde og smør i en gryde. Del chokoladen i mindre stykker og kom dem i blandingen. Lad chokoladen smelte og tilsæt likøren. Stil blandingen i køleskabet og lad den køle i mindst 1 time. Kom blandingen i en sprøjtepose og sprøjt ca. 25 kys ud på et stykke bagepapir på en bageplade. Frys de italienske flødekys i ca. 1 time inden servering.

Tip

Skal serveres direkte fra fryseren.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6240 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,3 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 28 %
  • Fedt: 68 %
  • Alkohol: 1 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde:

Vin match

Tinta baroca, touriga nacional Douro, Portugal

Intens sød vin,som fx en tawny port vin smage skønt sammen med disse chokoladekys Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til chokolade