Ostefondue
60+ min

Ostefondue

Perfekt til når familie eller venner skal hygge sammen om maden.
Bedømmelse (21 vurderinger)

Min bedømmelse:

Ostefondue

Perfekt til når familie eller venner skal hygge sammen om maden.

Antal portioner

Tilbehør

  • 300 g franskbrød i store tern
  • 400 g kogte kartofler i kvarte
  • 150 g cornichoner

Fremgangsmåde:

Gnid en fonduegryde indvendig med hvidløg. Hæld hvidvin og citronsaft i og varm det, næsten til kogepunktet, over et fyrfad.

Under stadig piskning og ved svag varme tilsættes osten ad 3-4 gange. Der piskes til ostemassen er helt glat og lige netop kommet i kog. Smag til med peber og paprika.

Tip

Ostefondue kan tilberedes i en gryde og omhældes til en fonduegryde ved serveringen.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 13671 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,2 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 22 %
  • Fedt: 54 %
Print