Tunfiskefyldte citroner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(17 vurderinger)

30 min

Server som forret eller frokost. Lækkert til grøntsager og et godt brød.

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 citroner
  • 3 dåser tun i vand (ca. 185 g)
  • 2 skalotteløg
  • 1 dl mayonnaise
  • 1 dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18% Cremefraiche 18%
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • ¾ dl kapers
  • 2 hakkede hårdkogte æg
  • 15 sorte oliven uden sten

Pynt

  • bredbladet persille

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær et låg af citronerne og tag indmaden ud. Hak indmaden fra 2 citroner. Lad tunfisken dryppe af, bland den med citronkødet, mayonnaise og fraiche. Smag til med salt og peber. Kom kapers, æg og hakkede sorte oliven i blandingen.

Ved serveringen

Fordel tunfiskeblandingen i de 4 citroner. Pynt med skiver af sorte oliven og bredbladet persille - sæt “lågene“ på citronerne. Stil dem køligt og server som en forret med brød til.

Sådan koger du æg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9730 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,7 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 24 %
  • Fedt: 49 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: