Tunfiskefyldte citroner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(17 vurderinger)

30 min

Server som forret eller frokost. Lækkert til grøntsager og et godt brød.

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 citroner (usprøjtede)
  • 3 dåser tun i vand (ca. 185 g)
  • 2 skalotteløg
  • 1 dl mayonnaise
  • 1 dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18% Cremefraiche 18%
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • ¾ dl kapers
  • 2 hakkede hårdkogte æg
  • 15 sorte oliven uden sten

Pynt

  • bredbladet persille

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær et låg af citronerne og tag indmaden ud. Hak indmaden fra 2 citroner. Lad tunfisken dryppe af, bland den med citronkødet, mayonnaise og fraiche. Smag til med salt og peber. Kom kapers, æg og hakkede sorte oliven i blandingen.

Ved serveringen

Fordel tunfiskeblandingen i de 4 citroner. Pynt med skiver af sorte oliven og bredbladet persille - sæt “lågene“ på citronerne. Stil dem køligt og server som en forret med brød til.

Sådan koger du æg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9730 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,7 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 24 %
  • Fedt: 49 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: