Tunfiskefyldte citroner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(18 vurderinger)

30 min

Server som forret eller frokost. Lækkert til grøntsager og et godt brød.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 citroner (usprøjtede)
  • 3 dåser tun i vand (ca. 185 g)
  • 2 skalotteløg
  • 1 dl mayonnaise
  • 1 dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18% Creme Fraiche  18%
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • ¾ dl kapers
  • 2 hakkede hårdkogte æg
  • 15 sorte oliven uden sten

Pynt

  • bredbladet persille

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær et låg af citronerne og tag indmaden ud. Hak indmaden fra 2 citroner. Lad tunfisken dryppe af, bland den med citronkødet, mayonnaise og fraiche. Smag til med salt og peber. Kom kapers, æg og hakkede sorte oliven i blandingen.

Ved serveringen

Fordel tunfiskeblandingen i de 4 citroner. Pynt med skiver af sorte oliven og bredbladet persille - sæt “lågene“ på citronerne. Stil dem køligt og server som en forret med brød til.

Sådan koger du æg

Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9730 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,7 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 24 %
  • Fedt: 49 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag