Maskerademaske

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

60+ min

Fine små brød formet som masker og pyntet i forskellige farver. Det er sjovt til fastelavnsfesten.

Ingredienser

24 stk. pr. portion

Antal portioner

Dej

Pynt

  • 100 g flormelis, evt. med chokoladesmag (ca. 2 dl)
  • 1¼ spsk vand
  • 150 g slik i forskellige farver

Sådan gør du

Sådan gør du

Dej

Lun mælken (lillefingervarm). Hæld den i en skål og rør kvark og gær ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt mel tilbage). Slå dejen sammen med en grydeske. Dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1½ time.

Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Del dejen i 24 stykker. Rul dem ud til lange pølser (a ca. 40 cm) og form dem til 8-taller. Lav hullerne i 8-tallerne så store som muligt. Læg maskerne på plader med bagepapir og lad dem efterhæve tildækket i ca. 15 min. Bag maskerne midt i ovnen.

Pynt

Rør flormelis og vand sammen. Pynt de kolde masker med glasur og slik.

Tip

I stedet for kvark kan du bruge tykmælk eller ymer.

Bagetid

Ca. 12 min. ved 225°.

Frysetip

Maskerademaskerne kan fryses uden pynt.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 14430 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,2 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 72 %
  • Fedt: 18 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: