Forårsmad

Temaer

Tema

Forårstemaer

Endelig er foråret over os – og med det, alle de nye, dejlige råvarer der begynder at dukke op, fx rabarber, asparges og nye kartofler.

Tema

Forår

Find opskrifter på dejlig retter med sæsonens tidligste råvarer.

Forår
Tema

Ukrudt

Spis løs af naturens første spæde skud, fx skvalderkål, brændenælder og bøgeblade.

Ukrudt
Tema

Konfirmation

Det er sæson for de unges store fest. Få inspiration til at sammensætte en konfirmationsmenu. 

Konfirmation
Tema

Påske

Påskebrunch, påskefrokost, påskemiddag. Påskeæg og retter med lam. Find opskrifter på det hele her.

Påske
Tema

Nye kartofler

I starten af sæsonen må vi nøjes med de udenlandske kartofler, men det er stadig skønt, at de er nye!  

Nye kartofler

Flødefraiche

Flødefraiche er et nyt produkt, der forener det bedste fra to verdener; nemlig fløde og cremefraiche. Flødefraiche har en lækker cremet konsistens og en fyldig flødesmag med en let syrlighed – og så kan den piskes til det skønneste friske flødefraicheskum.

Flødefraiche