Salater og grøntsager smager ekstra godt, når du tilføjer ost.
Det kan være som drys på toppen, som en velsmagende del i din dressing eller hvad med at blande hytteost i din bønnefars? Prøv dig frem og smag selv forskellen.
Blomkålssteaks med oste-gremolata
Blomkål er en fantastisk spise og her, hvor den bare er stegt og serveret med gremolata, kommer den rigtig til sin ret. Enkelt og godt!
Lasagne har alle dage været en favorit for både børn og voksne og derfor er linselasagne en fantastisk ret til at blive mere fortrolig med linser i din madlavning. Linselasagne er både nem at lave og smager fantastisk.
Hytteost er særdeles alsidig ingrediens og kan anvendes i det kolde og varme såvel som salte og søde køkken. Den skønne ost har et højt proteinindhold og lavt fedtindhold, hvilket gør den til en ideel spise i en sund og varieret kost.
Søde lækre bagte kartofler med et krydret fyld af kikærter. Du kan lave de bagte søde kartofler både på grillen eller i ovnen. Bagte kartofler er en nem hverdagsret, som sagtens kan udgøre et helt måltid i sig selv.
Disse bruschetta er gode som både snack, som forret eller som tilbehør. Det sprødstegte brød, sammen med den bløde bønnecreme og de grillede grøntsager, giver dig en dejlig lille lækker anretning.
Feta – den græske herlighed. Også kendt som ’fetaost’, ’salatost’ og ’hvid ost’ – kært barn har mange navne. Feta kan bruges i kolde såvel som varme rette. Prøv fx at røre salatosen om med krydderurter som dip til dine grøntsagstænger.