Salater og grøntsager smager ekstra godt, når du tilføjer ost.
Det kan være som drys på toppen, som en velsmagende del i din dressing eller hvad med at blande hytteost i din bønnefars? Prøv dig frem og smag selv forskellen.
Blomkålssteaks med oste-gremolata
Blomkål er en fantastisk spise og her, hvor den bare er stegt og serveret med gremolata, kommer den rigtig til sin ret. Enkelt og godt!
Sprøde madpandekager - "Enchiladas" med oksekød og ristede majs, smager dejligt krydret og er virkelig en skøn opskrift. Enchilada er betegnelsen for en mexicansk pandekage, bagt på majsmel - en tortilla, der er rullet om et krydret fyld, typisk kød og/eller bønner. Her har vi valgt at lave enchiladas med oksekød. Mexicanske pandekager står på mange danskernes liste med yndlingsretter - og ikke uden grund...
Se opskrift
Kend din ost
Hvad er hytteost?
Hytteost er særdeles alsidig ingrediens og kan anvendes i det kolde og varme såvel som salte og søde køkken. Den skønne ost har et højt proteinindhold og lavt fedtindhold, hvilket gør den til en ideel spise i en sund og varieret kost.
Bulgursalat er en letlavet salat, her med både bulgur og kikærter som fyldig bund. Bulgursalat er farverig og smagfuld og kan sagtens stå alene, men den er også dejligt tilbehør til både fugl, fisk og kød. Vi har valgt at supplere bulgursalaten med salatost - det giver lige det sidste lækre pift.
Se opskrift
Kend din ost
Hvad er feta?
Feta – den græske herlighed. Også kendt som ’fetaost’, ’salatost’ og ’hvid ost’ – kært barn har mange navne. Feta kan bruges i kolde såvel som varme rette. Prøv fx at røre salatosen om med krydderurter som dip til dine grøntsagstænger.
Søde lækre bagte kartofler med et krydret fyld af kikærter. Du kan lave de bagte søde kartofler både på grillen eller i ovnen. Bagte kartofler er en nem hverdagsret, som sagtens kan udgøre et helt måltid i sig selv.
Se opskrift
Kend din ost
Hvad er halloumi?
Madlavningsosten til dig, der gerne vil have fylde og masser af smag i et sundt og nærende måltid. Halloumiosten er en cypriotisk grillost, der med sine ubegrænsede muligheder er hovedingrediensen i mange varme som kolde retter.