Istaffel

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

En isbar hvor man kan lave sin helt egen isdessert - det skal nok bringe lykke hos de yngste!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 50 g smuttede mandler
  • 10 g smør
  • 1 liter vaniljeflødeis

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rist mandlerne i gyldent smør i en pande og lad dem køle af.

Skær bananerne i mindre stykker. Pisk fløden til et let skum. Anret banan, flødeskum og de øvrige ingredienser i små skåle og glas.

Ved serveringen

Skær isen i mindre stykker og anret dem på et fladt fad. Fordel skåle og glas med tilbehør rundt om isen.

Tip

I stedet for mandarin og banan kan man servere frisk ananas, pære, hindbær, jordbær, blåbær, brombær eller henkogt frugt, fx ferskner i små stykker. Rosiner og ristet kokos smager også dejligt.

Istaffel er velegnet til fx en børnefødselsdag. Lad børnene være med i tilberedningen og anretningen. Og ved festen kan de små gæster selv vælge lige præcis det tilbehør de synes smager bedst.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 17720 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,7 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 63 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Moscato Piemonte, Italien

Is ledsages ofte rigtig godt af den søde, hvide og let perlende moscato d'asti Norditalien Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til marcipan

Andre gode forslag