Istaffel - Opskrifter - Arla

Istaffel

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

En isbar hvor man kan lave sin helt egen isdessert - det skal nok bringe lykke hos de yngste!

Ingredienser

Antal portioner

  • 50 g smuttede mandler
  • 10 g smør
  • 1 liter vaniljeflødeis

Sådan gør du

Sådan gør du

Rist mandlerne i gyldent smør i en pande og lad dem køle af.

Skær bananerne i mindre stykker. Pisk fløden til et let skum. Anret banan, flødeskum og de øvrige ingredienser i små skåle og glas.

Ved serveringen

Skær isen i mindre stykker og anret dem på et fladt fad. Fordel skåle og glas med tilbehør rundt om isen.

Tip

I stedet for mandarin og banan kan man servere frisk ananas, pære, hindbær, jordbær, blåbær, brombær eller henkogt frugt, fx ferskner i små stykker. Rosiner og ristet kokos smager også dejligt.

Istaffel er velegnet til fx en børnefødselsdag. Lad børnene være med i tilberedningen og anretningen. Og ved festen kan de små gæster selv vælge lige præcis det tilbehør de synes smager bedst.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 17720 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,7 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 63 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Moscato Piemonte, Italien

Is ledsages ofte rigtig godt af den søde, hvide og let perlende moscato d'asti Norditalien Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til marcipan