Protin opskrifter

Arla Protin® med bananskiver

Prøv Arla Protin® med bananskiver - det giver struktur og tilføjer kalorier.

Arla Protin® med Cornflakes

Reducerer oplevelsen af sødme og syre fra Protin. Smag af flakes fremhæves. At smagsindtryk fra Arla Protin dæmpes, kan potentielt forlænge præferencer for produktet og gøre det muligt at indtage mere af det over kost døgnet. God med alle eksisterende smage.

ARLA PROTIN® MED DIGESTIVE

Tilføjer sprødhed og salt. Reducerer sødme. Tilføjer fedtkalorier. Partikler fra opløste kiks kan skabe ubehag under tandproteser.

ARLA PROTIN® MED FRISK FRUGT FRA SÆSONEN

Hele året er det let at tilføje friskhed og struktur med frugt. Selv en lille smule udskåret frugt viser omsorg og tilfører spiseoplevelsen friskhed.

Arla Protin® med havregryn

Protin tilføjer en mysli-agtig og frugtig sødme sammen med rene gryn. Cremetheden fra Arla Protin gør, at der skal mere ’mælk’ på. Det er med til at holde energiindholdet oppe.

ARLA PROTIN® MED ISTERNINGER

Kan gøre det nemmere at drikke for patienter med problemer i hoved- og hals regionen. Isterningen kan suttes før eller imellem der drikkes. Holder drikken kold. Kan tilføre en læskende effekt.

ARLA PROTIN® MED SIROP TROPICAL

Tilfører yderligere friskhed. Dæmper fedme og tør eftermundfølelse ved at tilføre syre og smagsintensitet. Trækker mundvand og stimulere sammentrækkende mundfølelse. Får hurtigt Protin til at smage af mere.

Arla Protin® med tvebakker

Kan tilføje sprødhed og let fylde uden at tilføre oplevelse af fedme. Tilføjer let saltet og bagt smag. Reducerer oplevelsen af sødme, fedme, tørhed og frugt.