Vægt: Kolonial

Butterdej, 1 plade

 1 stk.  90 g

Citronsaft

1 dl 90 g
1 spsk 14 g
1 tsk 5 g

Citronsyre, pulveriseret

1 spsk 6 g

Chilisauce

1 dl 100 g
1 spsk 16 g
1 tsk 5 g

Eddike

1 dl 90 g
1 spsk 14 g
1 tsk 5 g

Flødepulver, vegetabilsk

1 spsk 6,6 g
1 tsk 2,3 g

Helkornet sennep (grov)

1 spsk 16 g
1 tsk 5,5 g

Husblas, 1 blad

1 stk. 2 g

Husblaspulver

1 spsk 9,6 g
1 tsk 3,2 g

Kaffe (afhængig af formalingsgrad)

1 dl 36 g
1 spsk 6 g
1 tsk 2,2 g

Kakao (afhængig af formalingsgrad)

1 dl 45 g
1 spsk 7 g
1 tsk 2,5 g

Kaviar

1 spsk 11 g

Mayonnaise

1 spsk 15 g

Mælkepulver

1 dl 35 g
1 spsk 6 g
1 tsk 2 g

Pitabrød

1 stk 66 g

Pulverkaffe, alm.

1 spsk 3,3 g
1 tsk 1,1 g

Pulverkaffe, frysetørret

1 spsk 2,8 g
1 tsk 1 g

Rosiner

1 dl 60 g
1 spsk 10,5 g

Sød fransk sennep

1 spsk 16 g
1 tsk 5,5 g

Te

1 dl 35 g
1 spsk 6 g
1 tsk 1 g

Tomatpuré/Ketchup

1 dl 95 g
1 spsk 16 g
1 tsk 5 g

Tørmælk, skummetsmælkpulver

1 dl 55 g
1 spsk 8,5 g

Vaniljeflødeis, 1 L købt

1 stk 500 g

Vinsyre, pulveriseret 

1 tsk 4 g

Kilder

Karolines Køkken