Arla nu
Opskrifter
Opskrifter
Råvarekalender
Temaer
Artikler
Ugens madplaner på mail
Click&Cook®
Indkøbsliste
Madplaner
Tøm Køleskabet
Karolines App
Cheasy app
Om Karolines Køkken®
Karolines Leksikon
Karolines Kogebøger
Køb kogebøger
Produkter
Alle brands
Karolines Køkken®
Cheasy®
Matilde®
Buko®
Riberhus®
Kærgården®
Castello®
Lurpak®
Arla Unika®
Arla® Græsk
Arla® Protein
Arla® Øko
Arla® LactoFREE
Baby&Me® Organic
Arla® Klovborg
Arla® Yoggi
Arla® 24
Arla A38®
Arla Cultura®
Arla Protino®
Arla®
Babymad
Fløde
Koldskål
Laktosefri
Morgenmad
Mælk
Ost
Smør- og smørbar
Yoghurt
Økologi
Nye produkter
Produkter A-Å
Om Arla
Bæredygtighed
Click&Cook®
Opskrifter
Karolines Leksikon
Klare
Udtrykket at klare bruges mest i forbindelse med smør. Smeltet smør vil indholde et hvidt bundfald, som sigtes fra. Klaret smør bruges til stegning, fordi det kan tåle højere stegetemperaturer uden at branke.
Klare
Kilder
Vidste du?
I det indiske køkken er klaret smør (”ghee”) meget brugt, også til dybstegning.
Kilder
Karolines Køkken
Klare
Kilder
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Karolines Køkken® App
Køb merchandise