Arla nu
Opskrifter
Opskrifter
Råvarekalender
Arla®s Leksikon
Artikler
Indkøbsliste
Madplaner
Om Arla Karolines Køkken®
Karolines Kogebøger
Køb kogebøger
Ugens madplaner på mail
Produkter
Alle brands
Arla Karolines Køkken®
Cheasy®
Matilde®
Buko®
Riberhus®
Kærgården®
Castello®
Lurpak®
Arla Unika®
Arla® Protein
Arla® Øko
Arla® LactoFREE
Baby&Me® Organic
Arla® Klovborg
Yoggi®
Arla® 24
Arla A38®
Arla Cultura®
Arla Protino®
Arla®
Babymad
Fløde
Koldskål
Laktosefri
Morgenmad
Mælk
Ost
Smør- og smørbar
Yoghurt
Økologi
Nye produkter
Produkter A-Å
Om Arla
Bæredygtighed
Opskrifter
Arlas Leksikon
Klare
Udtrykket at klare bruges mest i forbindelse med smør. Smeltet smør vil indholde et hvidt bundfald, som sigtes fra. Klaret smør bruges til stegning, fordi det kan tåle højere stegetemperaturer uden at branke.
Klare
Kilder
Vidste du?
I det indiske køkken er klaret smør (”ghee”) meget brugt, også til dybstegning.
Kilder
Karolines Køkken
Klare
Kilder
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Køb merchandise